Nordiska spelsajter

Online gamingAtt hitta spelnyheter på internet är inte någon större utmaning. Om man skulle vilja ha nyheter på svenska som dessutom är relevanta för det nordiska marknaden så blir det genast en lite större utmaning. Här kommer tre svenska spelsajter som kan hjälpa dig genom din hobby.

Feber / Spel

Feber är ett svenskt bloggnätverk med bloggar inom en stor mängd olika intresseområden. Tidigare hade alla bloggarna i nätverket ett namn i formatet Spel(eller annat ämne)feber. Idag så används istället bara namnet Feber som sedan sorteras in i olika underkategorier. På Feber får man förutom de senaste nyheterna även en hel del unikt innehåll så som recensioner och rapporter från de stora spelmässorna. Tidigare har de på Feber bland annat besökt E3.

Gamereactor

Om man vill ha något mer än bara en blogg och nyhetssida så är det i Sverige Gamereactor som gäller. Sajten har förutom allt innehåll som ett spelmagasin online skall ha även ett välbesökt forum och socialt nätverk med många aktiva medlemmar. Många av dessa medlemmar bloggar även vilket kan nya intressanta vinklar att se hobbyn ifrån.